Jouw auto heeft veel te verduren onder invloed van bijvoorbeeld het weer. De auto wordt vies, de laklaag wordt dof en krijgt kleine krassen.

De auto af en toe laten wassen is wel het minimale wat je kunt doen. De wasstraat is makkelijk en snel, maar ook funest voor de lak van jouw auto. Wist jij dat veel krasjes juist door de wasstraat worden veroorzaakt? Met de hand wassen levert een veel mooier resultaat!

Normaal laat je eerst je auto polijsten voordat je hem laat poetsen.

Als je de auto laat polijsten, wordt de laklaag machinaal bewerkt, zodat deze weer als nieuw wordt. Op deze manier verwijder je minuscule vuiltjes en krasjes, creeër je een optimale glans en een spiegelgladde auto waarop de autowax goed zal hechten.

Wil je het nog beter? Ga dan over over op lakverzegeling.

 

polijstenpoetsen
polijsten poetsen
   
         
 Onze diensten en producten  Klaar terwijl je wacht  Haal- en brengservice
         
Wij bieden diensten en producten aan op het gebied van carcleaning en reconditioneringen van voertuigen voor zowel de particulier als de zakelijke klant. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de prijs wordt altijd vooraf met je besproken.
  Kies je voor Carcleaning Hikmat dan kies je voor gemak en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je auto wordt gewassen terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee en gebruik kunt maken van gratis WiFi.  
Wij kunnen in overleg, tegen een geringe vergoeding, je auto halen en behandelen deze dan conform de gemaakte afspraak en brengen vervolgens je auto in topconditie bij je terug.
Ook hebben wij een leenauto die in overleg gebruikt kan worden.
         
Top

door BW(E)B, website ontwikkeling door liefhebbers! Copyright © 2015-2018