Een plezierjacht is een kostbare investering die door de natuurlijke elementen bijzonder veel te lijden heeft. Door er vakkundig onderhoud op te laten plegen ben je verzekerd dat deze zijn waarde zal behouden. Met name zout water en alggroei zorgen ervoor dat je boot er minder mooi gaat uitzien en dat de kunststoffen een vuil uiterlijk krijgen. Voor het schoonmaken en het wassen van je boot maken wij gebruik van speciale producten die de beschermlaag niet aantasten en de boot beschermen tegen invloeden van buitenaf. Informeer wat wij voor je kunnen doen.

bootplezierjacht schooonmaken jacht

Voor het behandelen van je plezierjacht kunnen wij naar de winterstalling van de boot komen.

         
 Onze diensten en producten  Klaar terwijl je wacht  Haal- en brengservice
         
Wij bieden diensten en producten aan op het gebied van carcleaning en reconditioneringen van voertuigen voor zowel de particulier als de zakelijke klant. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de prijs wordt altijd vooraf met je besproken.
  Kies je voor Carcleaning Hikmat dan kies je voor gemak en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je auto wordt gewassen terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee en gebruik kunt maken van gratis WiFi.  
Wij kunnen in overleg, tegen een geringe vergoeding, je auto halen en behandelen deze dan conform de gemaakte afspraak en brengen vervolgens je auto in topconditie bij je terug.
Ook hebben wij een leenauto die in overleg gebruikt kan worden.
         
Top

door BW(E)B, website ontwikkeling door liefhebbers! Copyright © 2015-2018