Nano technologieEen verzorgingsproduct voor de lange-termijn is lakverzegeling. Maar wat is dit precies?
 
In het kort komt het er op neer dat lakverzegeling een behandeling is, die je autolak voor langere tijd beschermt tegen invloeden van buitenaf (vuil hecht zich minder snel), terwijl het je auto tegelijkertijd van een mooie glans voorziet. In tegenstelling tot een wax is het een acryllaag, die als het ware (machinaal) in je lak wordt aangebracht, in plaats van erop aangebracht.
 
Wil je je lakbescherming helemaal naar het volgende niveau tillen, dan is er de nano-coating. Door behandeling met nanotechnologie worden oppervlakten hydrofoob, oftewel vuil- en water afstotend. Wij hebben voor iedere specifieke oppervlakte een passende coating. Door nanotechnologie wordt de lak extreem UV bestendig.
 
 
 
 
 
 
nano product
 
 
9H Permanent Nano Ceramic Protective Paint Coating car wax
         
 Onze diensten en producten  Klaar terwijl je wacht  Haal- en brengservice
         
Wij bieden diensten en producten aan op het gebied van carcleaning en reconditioneringen van voertuigen voor zowel de particulier als de zakelijke klant. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de prijs wordt altijd vooraf met je besproken.
  Kies je voor Carcleaning Hikmat dan kies je voor gemak en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je auto wordt gewassen terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee en gebruik kunt maken van gratis WiFi.  
Wij kunnen in overleg, tegen een geringe vergoeding, je auto halen en behandelen deze dan conform de gemaakte afspraak en brengen vervolgens je auto in topconditie bij je terug.
Ook hebben wij een leenauto die in overleg gebruikt kan worden.
         
Top

door BW(E)B, website ontwikkeling door liefhebbers! Copyright © 2015-2018