motorcleaningMotorblok reinigen, waarom?

Eén keer het motorblok reinigen en het waarom straalt je van alle kanten tegemoet. Na goed schoonmaken ziet de ruimte onder de motorkap er weer zo goed als nieuw uit. En dat is wat wij doen bij Carcleaning Hikmat.

Maar niemand kijkt daar toch ooit? Dat denk je misschien. Waarom zou je de motorruimte schoonmaken? Voor het behoud van je motor! Rubbers, elektronica, kunststoffen enz. onder de motorkap dienen van tijd tot tijd óók goed gereinigd te worden voor het behoud van je auto.

 

 

motorcleaning

         
 Onze diensten en producten  Klaar terwijl je wacht  Haal- en brengservice
         
Wij bieden diensten en producten aan op het gebied van carcleaning en reconditioneringen van voertuigen voor zowel de particulier als de zakelijke klant. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de prijs wordt altijd vooraf met je besproken.
  Kies je voor Carcleaning Hikmat dan kies je voor gemak en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je auto wordt gewassen terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee en gebruik kunt maken van gratis WiFi.  
Wij kunnen in overleg, tegen een geringe vergoeding, je auto halen en behandelen deze dan conform de gemaakte afspraak en brengen vervolgens je auto in topconditie bij je terug.
Ook hebben wij een leenauto die in overleg gebruikt kan worden.
         
Top

door BW(E)B, website ontwikkeling door liefhebbers! Copyright © 2015-2018