Koplampen polijstenkoplampen

Koplampen polijsten: doffe koplampen weer als nieuw!

Zijn jouw koplampen dof en niet meer helder? Zitten ze vol met krasjes en zijn ze vergeeld? Slecht voor je wagen én allesbehalve veilig! Doffe koplampen kun je een opknapbeurt laten geven. Laat je koplampen polijsten. Professioneel koplampen polijsten? Carcleaning Hikmat doet het. Vraag naar onze mogelijkheden en prijzen.

Koplampen polijsten

Alles glimt en blinkt je tegemoet. Tot je de doffe koplampen in het vizier krijgen. Die zien er mat, verweerd en vergeeld uit. Doffe koplampen zijn zonde en totaal onnodig! Koplampen polijsten tot weer glimmende, transparante koplampen zijn kan bij Carcleaning Hikmat!
 
Doffe koplampen
 
Waarom worden heldere koplampen na een poos zo dof? Hadden we vroeger nog koplampen van glas, tegenwoordig is dat anders. Koplampen worden nu vervaardigd van transparante kunststof, met daarop een coating. Dit is een dunne film die het kunststof beschermt. Of je nu rondrijdt in een nieuwe auto of in een wat oudere auto, bij normaal gebruik van welke auto dan ook verweert, beschadigt en verkleurt de coating van de lampen.
koplampen 1 koplampen 2
Top

door BW(E)B, website ontwikkeling door liefhebbers! Copyright © 2015-2024