Uitdeuken zonder spuitendeukenverwijderen voorbeeld

Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan plamuren en spuiten. Onderzoek toont aan dat bijna de helft van de Nederlanders wel eens een schade heeft gehad door een paaltje. Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gekregen. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden.
Uitdeuken zonder spuiten is een goede en goedkope manier om kleine deukjes in de auto te laten wegwerken. Enige voorwaarden zijn dat de lak nog heel is en dat de deuk niet al te groot is.
De kosten voor uitdeuken zonder spuiten zijn uiteraard afhankelijk van het aantal deukjes en de schade die de auto heeft opgelopen.
De deskundige medewerkers van Carcleaning Hikmat kunnen je alles vertellen over de prijzen en kosten voor het uitdeuken zonder lakschade. Vraag een vrijblijvende prijsopgave of offerte.
 
deukenverwijderen 1
deukenverwijderen 2
Top

door BW(E)B, website ontwikkeling door liefhebbers! Copyright © 2015-2024